NAJBOLJI IZBOR

Od svog osnivanja, Conatus je postao vodeći dobavljač inovativnih tehnologija na polju fleksibilnog štampanja ambalaže, etiketa, ofset štampe, ekstrudiranja i reciklaže. Naša visoko obučena radna jedinica uvek pruža napredna rešenja za klijente širom sveta.

It‘s not about everything – it‘s about the best.

Bobst

BOBST – C. I . FLEXO ŠTAMPARSKE MAŠINE

Vrhunska tehnologija i visoki proizvodni standardi obezbeđuju vrhunski kvalitet štampe i dugotrajnu vrednost. Svojom ponudom različitih modela štamparskih mašina, srednje do izuzetno velike širine štampanja, BOBST CI fleksibilne štamparske mašine zadovoljavaju uslove najzahtevnijih aplikacija za štampanje naambalaži, etiketama, papiru, fleksibilnim materijalima i kartonu.

bobst.com BOBST – C.I. FLEXO ŠTAMPARSKE MAŠINE
BOBST – MAŠINE ZA VAKUUMSKI PREMAZ I METALIZACIJU

Mašine za vakuumski premaz i metalizaciju BOBST dizajnirane su za premazavanje materijala u širokom web segmentu. Uređaje karakteriše minimalno zagušenje i vrhunski kvalitet pri izuzetno velikim brzinama. Stoga se porodica General smatra vodećim svetskim dobavljačem rešenja za vakuumski premaz i metalizaciju za zaštitnu, dekorativnu i sigurnosnu industriju i upotrebljava se u visokoj tehnologiji.

bobst.com BOBST – MAŠINE ZA  VAKUUMSKI PREMAZ I METALIZACIJU
BOBST – LAMINACIJA

Rast industrije fleksibilne ambalaže doveo je do potrebe za tehnički zahtevnim kompozitnim strukturama visokog kvaliteta. Od 1960-ih, BOBST, kroz porodicu proizvoda Rotomec, kao tehnološki vodeći proizvođač uređaja za laminiranje, nudi uređaje koji upotpunjuju ponudu opreme najvišeg kvaliteta.
Za duboku štampu, flekso štampu i doradne mašine.

bobst.com BOBST – LAMINACIJA
BOBST – DUBOKA ŠTAMPA

BOBST se više od sedamdeset i pet godina bavi dizajniranjem i proizvodnjom rotacionih štamparskih mašina za duboku štampu. Kako bi BOBST danas postao vodeći proizvođač opreme za intaglio štampu, BOBST i njegove porodice proizvoda Rotomec i Kochsiek neprestano koriste svoje znanje o procesu i specifične zahteve tržišta kako bi pronašli najproduktivnije proizvode i profitabilna rešenja za fleksibilnu industriju materijala, papira i kartona.

bobst.com BOBST – DUBOKA ŠTAMPA
Bobst
Razumem
Ova veb stranica koristi kolačiće. Detaljnije