Uputstvo za registraciju

o Upoznat sam sa opštim uslovima i Pravilima o privatnosti i upotrebom kolačića
o Klikom dozvoljavam Conatus da obrađuje moje lične podatke (ime i prezime, e-mail adresa, telefonski broj, adresa, grad, država i poštanski broj).

Svestan sam da u svakom trenutku mogu zatražiti pristup, transkripciju, kopiranje, dopunu, ispravku, blokiranje ili brisanje mojih ličnih podataka datih u svrhu prijema ponude, narudžbe, isporuke i primanja e-viesti i zatražiti ovo putem e-maila: jani@etcetera.si.

Opšti uslovi i pravila Conatus

Opšti uslovi poslovanja Conatus d.o.o. izrađuju se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Sadržajem objavljenim na veb stranici www.etcetera.si upravlja kompanija Conatus d.o.o.

Sadržaj je zaštićen autorskim pravima i ne može se kopirati, reprodukovati ili na drugi način distribuirati!

Conatus d.o.o.
Jurija Gagarina 30G
SRB-11 070 Beograd
Serbia
t +381 11 3532808
info@conatus.rs

Conatus d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posledice korišćenja veb stranica i sadržaja koji su na njima. Kompanija takođe ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi sa posledicama prouzrokovanim informacijama koje se nalaze na ovoj veb stranici. Conatus d.o.o. nije odgovoran za povremeno ne funkcionisanje veb stranice, moguću netačnost informacija i takođe za moguću štetu nastalu upotrebom netačnih ili nepotpunih informacija. Posetioci mogu da koriste sadržaj veb stranice isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je zaštićen autorskim pravima. Bilo kakva druga upotreba, kopiranje, objavljivanje i distribucija internet sadržaja ili njegovih pojedinačnih delova je bez dozvole Conatus d.o.o.

Registracija i politika privatnosti

Svaki posetilac može videti našu ponudu, ali samo registrovani i prijavljeni korisnici mogu pristupiti narudžbi, katalozima, tehničkim listićima, garancijskim karticama i korisnim informacijama. Ako želite, naše vesti možete dobiti i e-mailom.

Registrovani korisnici (članovi) su fizička ili pravna lica koja u postupku registracije daju potrebne informacije. Menadžer veb stranica www.etcetera.si. Će zaštiti sve primljene podatke u skladu s pravilima o privatnosti i ni u kom slučaju neće proslediti primljene podatke trećim osobama.

Svaki registrovani korisnik ima svoje korisničko ime i lozinku za predstavljanje. Lozinka je tajna i zna je samo korisnik. Korisnik je dužan da se pobrine da samo on ili osoba ovlašćena da deluje u njegovo ime i sa svojom lozinkom.

Kolačići

Veb sajt koristi kolačiće za bolje iskustvo korisnika i za praćenje statistika poseta.

Detalji
Kolačiće koristi većina veb sajtova kako bi pružili bolje korisničko iskustvo i pratili statistiku poseta. Oni su praktično sredstvo za održavanje svežeg i relevantnog sadržaja u skladu sa interesovanjima i preferencijama korisnika veb stranice. Razlog upotrebe kolačića na veb stranici je njihova sposobnost da čuvaju informacije o pojedinim veb sajtovima (detalje o njihovim prilagođavanjima), pomoć u implementaciji različitih mrežnih servisa i prikupljanju različitih statistika i izjava veb stranice od strane korisnika - kao što se samo sa njima može pratiti učestalost posećivanja određenog sadržaja na veb stranicama. Koristimo kolačiće za procenu efikasnosti dizajna veb stranica, kao i relevantnosti sadržaja i reklama koje nudimo korisnicima na veb lokacijama.

Vrste kolačića koje koristimo

Privremeni kolačići - za čuvanje privremenih informacija u okviru jedne posete, tj. od trenutka kada korisnik uključi pretraživač ili. posećuje veb stranicu do trenutka kada se sesija završi ili. zatvara pretraživač.

Trajni kolačići - - da biste sačuvali stalne informacije o poseti, izabranim opcijama i podešavanjima korisnika veb stranice, koje će se ponovo koristiti sledeći put kada posetite sajt. Stalni kolačići koji se koriste takođe uključuju obavezne kolačiće neophodne za pružanje usluga koje traži korisnik i pristup bezbednim delovima veb sajta.

Vlastiti kolačići - namenjeni za čuvanje podataka o poseti, izabranim opcijama i podešavanjima korisnika veb stranice, koja će se ponovo koristiti sledeći put kada posetite veb stranicu. Prilagođeni kolačići koji se koriste, takođe uključuju obavezne kolačiće neophodne za pružanje usluga koje zahteva korisnik i pristup bezbednim delovima veb stranice.

Razumem
Ova veb stranica koristi kolačiće. Detaljnije